Vrijwilligers Gezocht/Aanmelden

De vereniging Sport Voor Gehandicapten is op zoek naar vrijwilligers. gezocht-afbeeldingDe SVG biedt verschillende sporten aan voor mensen met een beperking in Den Bosch. Onze sporters kunnen niet zonder de hulp van vrijwilligers.

De SVG is een gezellige vereniging waar vrijwilligers vaak tientallen jaren actief zijn. Dit komt omdat de sporters zeer dankbaar zijn voor de hulp. Daarnaast worden de vrijwilligers gewaardeerd door de vereniging. Zo is er elk jaar een nieuwjaarsreceptie en een leuke activiteit waar we gezellig samen komen en iets ondernemen. Ook is er de mogelijkheid om als vrijwilliger elke zondagochtend met familie te zwemmen in het Sportiom.

Doordat wij verschillende sportafdelingen hebben is er voor jou als toekomstige vrijwilliger ook een keuze waar je gaat vrijwilligen. Zo kan je op woensdagavond helpen tijdens het aan- en uitkleden van de sporters in het zwembad van het Sportiom, maar we zoeken ook hulp aan de waterkant én in het water. Tevens is er de mogelijkheid om op dinsdagavond in de sporthal De Schutskamp tijdens het Boccia(jeu de boules) te ondersteunen. Of heb je meer affiniteit met wedstrijdzwemmen? Dat kan ook bij ons, op de maandagavond. En zo is er nog veel meer keuze. Kan je niet elke week maar 1 keer in de 2 of 3 weken? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Lijkt je het leuk om een keertje te komen kijken? Neem dan contact op via: 06-10641657 of een stuur ons een bericht via de site.

Algemeen

Contact privé

Bezoekadres

Aanvullende informatie

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

OVER SVG

De vereniging Sport voor Gehandicapten biedt sporten aan voor sporters met een beperking in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. De focus ligt bij ons op de mogelijkheden van mensen!

LAATSTE NIEUWS

Informatie start seizoen 2023-204

Datum: 22 augustus 2023

Boccia toernooi is op 13 mei!

Datum: 15 april 2023

CONTACTGEGEVENS

SVG ‘s Hertogenbosch E.O
Molenhoeven 7D
5472 PX Loosbroek

Tel: 06-13900326
Mail: ofni.[antispam].@sportvoorgehandicapten.nl

Privacyverklaring