Super-G Den Bosch groot succes!

Op 26 mei werd de Super-G in Den Bosch gehouden. Voor het eerst deed als sport het wedstrijdzwemmen mee. Vanaf de middag werden er in het Sportiom door sporters met een verstandelijke beperking wedstrijden gezwommen.

Het was een prachtige én een zeer sportieve middag. Wie denkt dat de sporters even voor de leut een paar baantjes kwamen zwemmen, kwam bedrogen uit. Er waren wedstrijden in verschillende afstanden en ‘slagen'(schoolslag, rugslag, borstcrawl).

Voordat de sporters van het startblok het water in doken werd er afgeteld tot het het alles verlossende fluitje. Vanaf nu was er geen weg meer terug en brandde de strijd los. Met volle overgave gingen de sporters voor het eremetaal.

Verschillende zwemmers van de SVG die op maandagavond deelnemen aan het SVG wedstrijdzwemmen(in samenwerking met de BZV) vielen in de prijzen. Er is zelfs een 1e,2e en een derde plek in SVG handen gevallen!

Afgezien van de mooie resultaten was het vooral het plezier dat de deelnemers uitstraalden de kers op de taart.

Hieronder een foto van SVG’ er Marco van Nunen, gemaakt door Tiny Martens. Voor meer foto’s kijk op de site van de Super-G.