Vrijwilligers voor het Boccia gezocht!

De vereniging Sport voor Gehandicapten(SVG) biedt de sport Boccia aan. Boccia is een sport die op jeu des boules lijkt. Het bijzondere aan Boccia is dat het beoefend kan worden door mensen met een zware beperking. (voor meer info: zie Boccia)

Op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30 wordt er in de Schutskamp in Den Bosch fanatiek getraind door onze Boccia leden. Onze leden kunnen echter wel wat ondersteuning gebruiken van vrijwilligers.

Het gaat dan om het begeleiden van het spel. Bijvoorbeeld het klaarzetten van materiaal of het fungeren als scheidsrechter.

Wat krijgt u er voor terug?

  • Een gezellige groep vrijwilligers van diverse leeftijden
  • Vrijwilligerscontract inclusief een vrijwilligers verzekering
  • Zondagochtend één uur vrij zwemmen met familie in het doelgroepen- en wedstrijdbad van het Sportiom

Als het bovenstaande je aanspreekt, neem dat vrijblijvend contact met ons op. We maken dan een vrijblijvende afspraak op dinsdagavond zodat je een goed beeld krijgt van het vrijwilligerswerk, de vrijwilligers en de Boccia-spelers.

Contact:

Tel: 06-10641657
Mail: info@sportvoorgehandicapten.nl

Helpende handen bij het aan- en uitkleden van de zwemmers, bij de begeleiding van de zwemmers naar het zwembad en de kleedkamers en in en rondom het water gezocht

helper

Zwemmen kan door mensen met alle soorten beperkingen en chronische aandoeningen worden beoefend. Het effect van de opwaartse druk in het water biedt ook aan mensen met een zware handicap mogelijkheden om zich ‘onbelast te bewegen’ in het water. Zwemmen is een gezonde sport. Goed voor de conditie door de inspanning, maar zorgt ook voor de nodige ontspanning.

Zwemmen doe je voor het plezier en voor de prestatie.

Wat doen de vrijwilligers

Een belangrijke schakel in het succesvolle zwemmen zijn onze vrijwilligers. Tijdens het zwemmen op de woensdagavond zijn deze helpende handen aanwezig om waar nodig te helpen. Bij het omkleden van de zwemmers, de begeleiding naar het zwembad maar ook op de rand van het zwembad en in het water

Wie we zoeken:

Mannen, vrouwen, jongens en meisjes die het leuk vinden om met mensen om te gaan. Die mensen met een fysieke beperking willen helpen bij het omkleden, de begeleiding naar het zwembad, maar ook in en aan de rand van het water.

Wanneer:
Van september tot juli, een of meerdere woensdagavonden per maand, van circa 19.30 tot 21.45 uur.

Wat we bieden:

Een gezellige groep vrijwilligers, jong & oud(er); Vrijwilligerscontract, inclusief vrijwilligersverzekering; Parkeerpas Sportiomterrein. Zondagochtend kun je met de SVG, één uur vrij zwemmen met familie, in het doelgroepen bad van Sportiom. Indien het bovenstaande je aanspreekt, neem dan contact met ons op. We maken dan een vrijblijvende afspraak op woensdagavond, zodat je een goed beeld krijgt van het vrijwilligerswerk, de vrijwilligers en de zwemmers.

Aanmelden

Tel: 06-10641657
Mail: info@sportvoorgehandicapten.nl