Loop of wandel mee met de ‘loop mee met Christ’ sponsorloop op 18 oktober!

Beste sportvrienden! Er komt een geweldig initiatief aan!

Op 18 oktober vindt de ‘loop mee met Christ’  sponsorloop plaats in Helvoirt, op initiatief van Christ van Iersel. Christ van Iersel heeft twee keer eerder, in het jaar 2000 en het jaar 2010, een sponsorloop georganiseerd. Iedere keer met als doel om geld op te halen voor een goed doel. De opbrengst van de sponsorloop van 19 oktober 2015 zal naar de SVG gaan. Wij zijn hier Christ van Iersel natuurlijk heel erg dankbaar voor!

Keuze uit twee afstanden

De opzet is heel simpel en er is een keuze uit 2 afstanden: 6 en 12 kilometer en kan zowel trimmend als wandelend worden afgelegd. Het parcours wordt uitgezet in de mooie omgeving van de Esschebaan, waaronder de landgoederen Sparrendaal en Jagershagen.

De tocht is ook geschikt voor wandelaars. Het meenemen van de wandelwagen is wel mogelijk, maar die zal af en toe door de stoere ouders over een hek moeten worden getild.

Het terrein is voor ongeveer de helft verhard, de rest is bospad. Trimmers hollen overal doorheen, voor wandelaars is stevig schoeisel aan te bevelen.

Elke loper (trimmer of wandelaar) vanaf 16 jaar betaalt 5,00 euro inschrijfgeld bij de start. Kinderen mogen gratis mee. Deze 5 euro gaat 100% naar de SVG!

Start
Er is maar één starttijd: om 9.30 uur vanaf het veldje op de hoek van De Dijk/Esschebaan,
De Dijk 12, Helvoirt. (Achter het BP-tankstation).

De deelnemers lopen geheel op eigen risico, er is geen verdere verzorging onderweg en er is geen douchegelegenheid, maar wel een eenvoudige kleedruimte. Bij de finish ontvangt iedere deelnemer iets te drinken met wat lekkers erbij en dat is het dan. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel, op welke wijze dan ook.

Hulp en sponsoring

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een kleine attentie. Als er toevallig nog een sponsor voor de sportdrank of iets anders boven water komt is dat mooi meegenomen. Sponsoren kunnen met Christ van Iersel contact opnemen.

Opgeven bij voorkeur via e-mail: c_van_iersel@hetnet.nl of WhatsApp of SMS: 0610826054 of via: 0411-641529 of gewoon een briefje in de bus op Tilburgstraat 4, 5268 AP Helvoirt kan uiteraard ook.

 

Tot zondag 18 oktober!

loop mee met christ