Last van hart/long problemen? Dan is Sportief Bewegen misschien iets voor u!

Mevrouw Rita van Osch, 76 jaar, astmapatiënt en al veertien jaar sportend bij het clubje Sportief Bewegen!IMG_1395

“Ik ben ontzettend opgeknapt door het sporten. Ik kan weer van alles aan! Waar ik eerst drie keer per dag moest puffen met een inhalator, hoeft dat nu maar één keer per dag. Ik ben 76 jaar en ben eigenlijk nog nooit zo goed geweest!”


Er is nog plaats voor nieuwe leden bij Sportief Bewegen!

Elke maandagavond om 19.00 uur wordt er in de sportzaal in de Elzenstraat in Den Bosch aan de conditie gewerkt door mensen met luchtweg en/of hart- en vaatproblemen. De trainingen staan onder leiding van fysiotherapeut Eus Wagemans die gespecialiseerd is in luchtweg en hart- en vaatproblematiek.

Sportief Bewegen is een uitkomst voor mensen die net dat beetje extra hulp nodig hebben om in beweging te komen. En het is ook nog eens hartstikke gezellig!

Dus wilt u aan uw gezondheid werken onder professionele begeleiding? Of kent u iemand die gebaat zou zijn bij extra beweging? Neem dan contact op via het volgende nummer: 06-10641657 of met info@sportvoorgehandicapten.nl.


Het lidmaatschap Sportief Bewegen bedraagt het seizoen 2014-2015 150 euro. Als lid kunt u ook elke zondagochtend tussen 09.00 en 10.00 zwemmen in het 25 meter- en doelgroepenbad in het Sportiom.

Sportief Bewegen

Locatie:

Gymzaal Elzenstraat,

Elzenstraat 2,

5213 AZ ‘s-Hertogenbosch

Tijd: Maandag 19.00 – 20.00