Jos de Vries heeft de Kanjer v/d Hoef onderscheiding gekregen!

Jos de Vries, penningmeester en coach van de SVG waterbasketballers heeft de kanjer v/d Hoef onderscheiding gekregen voor zijn vrijwilligerswerk bij de voetbalclub WHV uit Loosbroek. Jos is dus niet alleen druk met de SVG maar zet zich ook dagelijks in voor de voetbalclub uit Loosbroek.

In het onderstaande persbericht bericht blijkt dat Jos alleen het kantinebeheer nog niet onder zijn hoede heeft gehad, maar dat hij dat ook nog wel wat zou vinden! Nou mocht het zo ver komen is het misschien een goed idee om eerst Wilfred Genee met zijn boekje ‘Vullen of Voeden’ langs te laten komen!

Maar alle gekheid op een stokje. Jos wordt geroemd vanwege zijn positiviteit en charme, en daar zijn wij van SVG het helemaal mee eens!

Het volledige persbericht van de WHV uit Loosbroek:

Dat Jos de Vries genomineerd werd is niet vreemd als je kijkt naar het rijtje van activiteiten. Een korte opsomming maakt dit duidelijk: leider van het eerste elftal, leider van de jeugd, lid van de jeugd- en sponsorcommissie, voorzitter van de supportersclub, (mede)verantwoordelijk voor de organisatie van de meerkampdagen en de jeugdkampen en verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en tenues. De enige activiteit waar hij zich nog niet voor had ingezet was de kantine, aldus voorzitter van Beekveld.

Een ware Kanjer dus! Zoals van Beekveld het verwoordde: “Je doet al deze activiteiten op een speciale Jos de Vries achtige manier. Alles op het laatste nippertje, onder het motto “Het komt altijd goed” en het belangrijkste: met humor en altijd goede zin! En hij heeft gelijk: alles komt ook altijd goed, omdat Jos met zijn charme en manier van omgaan met mensen ook altijd alles voor elkaar krijgt.

Daarnaast roemde van Beekveld het feit dat Jos een voorbeeld is voor velen binnen en buiten de club. Met zijn positieve levenshouding laat hij anderen zien dat je ondanks dat je zelf niet kunt sporten tóch zeer belangrijk kunt zijn voor een sportvereniging.

Jos de Vries was zeer vereerd. In het bijzijn van ouders en familie sprak Jos de hoop uit dat hij nog lang voor zijn cluppie WHV van betekenis mocht zijn. Het kantinebeheer leek hem ook wel wat. Hij bedankte de bomvolle kantine voor het geweldige applaus en de eer van de Kanjer.