Ben Vorstenbosch overleden

Donderdag 11 april bereikte ons het nieuws dat Ben Vorstenbosch geheel onverwacht is overleden. Ben was lang in afwachting van een operatie om hem van zijn pijn af te helpen en het leven draaglijker te maken. Vorige week dinsdag was het zover. Ben was vooraf positief en vol goede hoop. De operatie was goed verlopen. Maar daarna zijn er toch nog complicaties opgetreden.

Ben was een geliefd trainer bij onze afdeling Boccia. De afgelopen jaren is Ben belangrijk geweest voor onze vereniging en de sport Boccia. Ben wist onze spelers op een enorm positieve manier te stimuleren en de prestaties te verbeteren. Tijdens toernooien was Ben aspirant-scheidsrechter.

Ben droeg, samen met zijn vrouw Toos, de sport en onze vereniging een warm hart toe. Ook zorgden zij er samen voor dat Boccia op andere locaties in de gemeente, zoals in Park Eemwijk, gespeeld wordt. Wij zullen Ben herinneren als een zeer aimabele en positief ingestelde man die altijd klaar stond voor een ander.

De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 19 april om 14.00 uur, in de aula van het crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 te Vlijmen-Nieuwkuijk.

Schriftelijke condoleances kunnen gestuurd worden naar

Geerke 79, 5236 HJ ’s-Hertogenbosch.

Bestuur SVG